Als het perfect moet zijn !

Badkamerinrichting

 

De moderne badkamer is meer dan een samenraapsel van sanitaire toestellen, het is een aangename woonruimte, zodat de aankleding ervan een niet onbelangrijk aandeel heeft in het totaalproject.

 

Wie aan de afwerking van de badkamer denkt, denkt spontaan aan tegels. Dat is ook het meest voor de hand liggend, gezien het om een vochtige ruimte gaat. Dat gegeven, vocht, moet je goed in gedachten houden bij het maken van keuzen.

 

Zo ‘klassiek’ een tegelafwerking ook mag klinken, zo verscheiden kan het resultaat zijn. Dat heeft niet in het minst te maken met de eindeloze variatie aan stijlen, kleuren en formaten. Maar ook de creatieve verwerkingsmogelijkheden maken tegels nog steeds tot een topper in de badkamer.

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor uw totale badkamerafwerking.

 

 

 

 

 

Werkwijze

 

  • Samen met U bespreking van uw nieuwe badkamer.
  • Prijsofferte op maat binnen het budget.
  • Bij aanvang van de werken zullen er GEEN wachtijden plaatsvinden. Maw, uw badkamer wordt in één beweging afgewerkt en dit steeds binnen de 14 dagen. Alle werken, van A tot Z, zullen uitgevoerd worden door ons. (Pleisterwerken, centrale verwarming, electriciteit, sanitair, meubilair, betegeling, verfwerken, .. ).
  • En dan.. is het voor U.. genieten..

 

 

We horen ook graag ùw plannen, neem vrijblijvend contact op.

CENTRALE VERWARMING
SANITAIR
TOTALE BADKAMERINRICHTING
TEGELWERKEN
LANCKMANS JOERI
info@lanckmansjoeri.be

+32 486 17 64 18